El consell de cooperació inicia la redacció del pla de sensibilització 2011

Aquest dilluns al vespre es va reunir el plenari del Consell Local de la Cooperació de Vic amb l’objectiu de valorar el Pla de sensibilització 2010 i per aportar noves propostes de cara el pla del 2011. Al llarg de tot l’any s’ha estat executant el Pla de sensibilització elaborat pel Consell Local de la [...]

Aquest dilluns al vespre es va reunir el plenari del Consell Local de la Cooperació de Vic amb l’objectiu de valorar el Pla de sensibilització 2010 i per aportar noves propostes de cara el pla del 2011.

Al llarg de tot l’any s’ha estat executant el Pla de sensibilització elaborat pel Consell Local de la Cooperació de Vic. Aquest any ja s’han portat a terme diferents accions de sensibilització: exposicions, xerrades, presentacions…i han vingut personatges coneguts imediàtics com Matthew Tree, Pius Alibek i el director de cinema, Joan Soler.

A més, diferents organismes públics i privats de la ciutat de Vic s’hi han implicat, com serien l’associació de comerciants de CentreVic, el Centre de Normalització Lingüística d’Osona, el Centre de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), l’Escola d’Art i Superior de Disseny, entre altres. Alguns d’ells com el CHV tenen experiència en el món de la cooperació.