(DES)ESPERANÇA, L'OBRA TEATRAL QUE POSA PUNT I FINAL A UN NOU CURS DEL PROJECTE ESCENA COMUNITÀRIA

Aquest dissabte 11 de maig a les 8 del vespre es presenta a l'espai ETC l'obra (Des)Esperança dels joves que participen del projecte Escena Comunitària.

(DES)ESPERANÇA, L'OBRA TEATRAL QUE POSA PUNT I FINAL A UN NOU CURS DEL PROJECTE ESCENA COMUNITÀRIA.

L'obra està dirigida per Montserrat Vilà i Eudald Planchart que durant tot el curs han estat acompanyant els participants del projecte. Amb aquesta posada en escena es vol visualitzar tot el treball realitzat durant el curs. Enguany s'ha volgut treballar una temàtica molt sensible i al mateix temps molt actual entre adolescents i joves: el benestar emocional, sense evitar cap tabú però tractant el tema amb cura i respecte.

Pel desenvolupament del guió i l'obra s'ha comptat amb l'assessorament de les psicòlogues del Servei de Salut Emocional del Vicjove.

Escena Comunitària és molt més que un taller per a joves. És un espai de reflexió, d'autoconeixement, amb una mirada transformadora i inclusiva on les barreres socials, econòmiques o culturals desapareixen, i els joves poden comunicar-se i relacionar-se amb llibertat a través del teatre.

Finalment, cal assenyalar que aquest projecte ha comptat amb la participació de l'alumnat del Cicle Superior d'Integració Social de l'Escorial de Vic que han assistit a les sessions setmanals, la col·laboració de l'Institut del Teatre i el suport de la Diputació de Barcelona a través del Pla d'Educació per a la Ciutadania Global.