El Centre Esportiu Municipal Patí Vic obre les portes aquest dissabte

L'espai obre al públic la piscina petita exterior, la piscina interior i les pistes de tennis i pàdel

CEM Patí Vic.
CEM Patí Vic
El Centre Esportiu Municipal Patí Vic reobrirà les portes al públic a partir del proper dissabte 22 de juny de 2024. Un cop finalitzada la primera part de les obres de la instal·lació, el projecte ha consistit en posar en funcionament la depuració de la piscina interior i adequar l’espai, posar en funcionament la piscina exterior petita, substituir el paviment de la platja de les piscines exteriors, emmagatzematge de productes químics de la piscina interior, reparar les deficiències de les inspeccions periòdiques de baixa tensió, tèrmiques i contra incendis, substituir l’enllumenat d’emergència de tot el complex, instal·lació d’un grup electrogen i adequar la instal·lació de fontaneria per prevenir la legionel.la.
Amb aquesta primera intervenció s'obriran al públic la piscina petita exterior (12,30 x 7,90m), la piscina coberta (25 x 12,5m), tres pistes de tennis i tres pistes de pàdel, la zona de vòlei platja i els espais esportius recreatius de la mateixa instal·lació. 

“L’adequació i reobertura del CEM Patí Vic és un dels grans projectes de la regidoria d’Activitat Física i Esports d’aquest mandat, juntament amb el parc esportiu del Mas d’en Bigas, on ja hem canviat el tartà de les pistes d’atletisme i on aviat començarem a construir el pumptruck”, admet el regidor d’Activitat Física i Esports, Eduard Comerma. “Amb aquesta obertura, seguim fent passos en la nostra aposta i compromís per l’activitat física com a factor de cohesió social i de foment dels hàbits saludables”, afegeix.

La ciutadania podrà comprar des del web de l'Ajuntament de Vic els abonaments i entrades puntuals a la instal·lació a partir del dimecres 19 de juny.
PiscinaExterior.jpg
PiscinaInterior.jpg
TennisPadel.jpg