Últim mes d'activitats del projecte Esport Espot!

El projecte Esport Espot treballa per incentivar la pràctica multiesportiva entre els joves de 12 a 18 anys.

Programa de Esport Espot, mes de juny de l'edició 2023-2024.
Programa de Esport Espot, mes de juny de l'edició 2023-2024

Recta final a l'edició d'Esport Espot del curs 2023 - 2024, el programa esportiu promogut des de la Regidoria d’activitat física i esports de Vic que pretén incentivar la pràctica multiesportiva al municipi en joves de 12 a 18 anys. La iniciativa, emmarcada dins el projecte JESA (Joventut Esportiva, Societat Activa) de la Diputació de Barcelona, treballa per acompanyar-los en processos de desenvolupament personal. 

L'activitat d'Esport Espot es porta a terme els dilluns i divendres de 17.15 h a 18.15 (joves de 12 a 14 anys) i de 18.30 h a 19.45 h (joves de 15 a 18 anys) al Parc Xavier Roca i Viñas de Vic. 

Els participants, tot i que el cost és gratuït, s’han d’inscriure on-line: Inscripcions Esport Espot

Des de la Diputació de Barcelona es treballa amb el compromís de lluitar contra l’abandonament esportiu i el sedentarisme, especialment entre les persones joves i en aquells sectors de la població als que els resulta més complicat gaudir de la pràctica fisicoesportiva.

La Comunitat JESA té per objectius:

  • Promoure l’intercanvi de coneixement entre el personal tècnic municipal referent dels diferents blocs d’intervenció del projecte mitjançant espais de relació, ja siguin virtuals o presencials.
  • Detectar problemàtiques comuns i donar resposta a les necessitats de coneixement mitjançant formació i/o compartint experiències exemplars que es fan en altres territoris.
  • Generar nou coneixement, amb la creació d’articles d’interès realitzats per les persones especialistes en les temàtiques afins.
  • Compartir i gestionar coneixement mitjançant diverses eines de participació (blogs, fòrums, documents...) i actuar com a repositori d’informació.

Coneix el projecte JESA