Vic organitza la 3a Cursa Infantili Juvenil Adaptada

Tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre al matí al Parc Jaume Balmes

Vic organitza la 3a Cursa Infantili Juvenil Adaptada.

Vic acollirà la tercera edició de la cursa infantil i juvenil adaptada el dissabte 21 d’octubre al parc Jaume Balmes. La cursa, totalment gratuïta, està oberta en l'edició d'enguany a infants i joves fins als 18 anys amb diversitat funcional, discapacitat, TEA o altres i tindrà lloc de les 09.00 h a les 14.00 h. El regidor d'Activitat Física i Esports, Eduard Comerma, valora molt positivament la consolidació d'aquesta cursa dins el calendari d'activitats, un pas més per promoure una ciutat més saludable i seguir avançant cap a un Vic on l’esport sigui accessible per a tothom.

El recorregut de la cursa serà lineal, al llarg del passeig de la Generalitat, i comptarà amb un traçat lineal amb diferents distàncies -10, 20, 30, 40 o 50 metres-. Es tracta d’una prova de caràcter no competitiu i on s’entregarà una medalla i diversos obsequis per part de les entitats col·laboradores a tothom qui hi participi.

Comerma ha subratllat que la cursa és possible gràcies a la participació activa de les entitats de la Taula de Diversitat Funcional i el Consell Comarcal d'Osona.

Inscripcions telemàtiques gratuïtes

Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç a partir del dimarts 26 de setembre. A més, tothom qui vulgui formar part del voluntariat d’aquesta cursa pot omplir el formulari d’inscripció.