Afectacions a la mobilitat durant el Mercat Medieval de Vic 2022

Del 6 al 12 de desembre hi haurà afectacions al transport públic i al transport privat a diferents punts de la ciutat.

Afectacions a la mobilitat durant el Mercat Medieval de Vic 2022.

Vic celebra el Mercat Medieval del 8 a l’11 de desembre. A partir del dia 6 hi haurà afectacions a la mobilitat, tant al transport públic com al privat, a diferents punts de la ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restriccions en vehicle privat:

 

Afectacions vehicle privat MM22

Afectacions de circulació al vehicle privat

 

Del 6 al 12 de desembre hi haurà afectacions a:

 • Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènech. Només es permetrà el pas del veïnat d’aquests carrers entre el tram comprés entre la carretera de la Guixa i el Passeig Pep Ventura.

 • Carrer dels Pellaires.

 

Del 7 al 12 de desembre hi haurà afectacions a:

 • C/ Hospital d’en Cloquer, Rambla Sant Domènech, C/ de Sant Antoni Maria Claret, C/ de Santa Maria, C/ de la Ramada, Plaça de la Catedral, Plaça del Bisbe Oliva, Plaça de la Pietat, C/ del Pare Xifre, Plaça del Pes, Plaça Sant Felip i C/ dels Corretgers.

 

Dissabte 10 de desembre:

 • De 5 del matí a 5 de la tarda hi haurà afectacions al carrer Jacint Verdaguer, entre la plaça de l’Estació i la rambla Hospital, atès que hi haurà les parades del Mercat de dissabte

 

Diumenge 11 de desembre:

 • De 5 del matí a 5 de la tarda es tallarà el passeig de la Generalitat per ubicar les parades del mercat de diumenge.

 

Aparcaments:

 

Vic disposa de més de 20.000 places d’aparcament, ja siguin gratuïtes o de pagament, repartides per la ciutat.

Totes les bosses d’estacionament estan senyalitzades mitjançant senyalització vertical.

Els carrers que presenten restriccions de trànsit tindran l’aparcament prohibit des de les 6 del matí del primer dia de la restricció de circulació fins el dia 12.

 

Aparcaments_MM22

Aparcaments de la ciutat

També podeu consultar el mapa dels aparcaments de la ciutat clicant a aquí.

 

Afectacions al bus urbà:

 

 • L1 – Serra de Senferm:  Atès al tancament de Rambla Sant Domènec, del 7 a l’11 de desembre, la línia 1 - Serra de Senferm del bus urbà, no farà les parades: Sant Domènec/Sant Pere i Casal Mossèn Guiteras.

 • L6 – Sentfores – La Guixa – Tanatori: Circularà amb normalitat en la ruta d’anada, tot i que, la tornada es farà pel carrer de Mossèn Josep Gudiol. Així, no es pararà en les parades del Passeig de la Generalitat-Andreu Febrer, rambla del Passeig (Escorial), plaça Santa Clara (Pare Coll-Sant Miquel) i carrer Verdaguer.

 • Totes les línies: El dissabte 10 de desembre, atès a la presència del mercat setmanal al c/ Jacint Verdaguer, cap de les línies del bus urbà de Vic farà parada en aquest carrer.

 

Afectacions bus MM22

Afectacions al servei de bus urbà de Vic

 

Bus interurbà:

 

 

 • Línia Exprés E12 – Barcelona –Vic: Durant els dies de celebració del Mercat Medieval, del 8 a l’11 de desembre, la línia interurbana e12 Barcelona –Vic, únicament farà parada a l’Estació d’autobusos de Vic. Indicar que el dia 8 farà horari de dia laboral i al cap de setmana s’ha ampliat els horaris.

 • Línia interurbana: 441 – Vic - Tona - Seva - Viladrau - El Brull: Atès al tancament de Rambla Sant Domènec, del 6 al 12 de desembre, la línia 441 - Vic-Tona-Seva-Viladrau-El Brull, no farà la parada: Rambla Sant Domènec - Carrer Sant Pere.

 • Línies interurbanes 406-407, 410, 441, 446, 470 (L5), 476, 710:  Atès al trànsit derivat del Mercat Medieval, del 4 al 8 de desembre al migdia, les línies interurbanes 406-407, 410, 441, 446, 470, 476, 710; només faran sortides i arribades des de l’Estació de busos de Vic.