Afectacions a la mobilitat per a refermats de carrers

Consulta les afectacions a la mobilitat per l'inici d'obres de refermats a diversos carrers de Vic que comencen aquest proper dilluns dia 18 de juliol de 2022.

Carrers afectats.
Carrers afectats

 

A partir d’aquest dilluns, dia 18 de juliol, i durant 6 setmanes, aproximadament, s’enquitranaran i /o es realitzaran reparacions en el paviment a les calçades d’alguns carrers de Vic, principalment situats a la zona nord-est de la ciutat. Els treballs de millora es portaran a terme en horari diürn, de 8 del matí a 6 de la tarda.

 

L’enquitranament de carrers, tot i ser relativament ràpid, pot causar afectacions en la mobilitat, que es notificaran al veïnatge afectat. Els treballs de senyalització horitzontal (pintura), si n’hi ha d’haver, s'executaran tot seguit dels d’enquitranament.

 

Calendari de treball previst

 

Si les condicions meteorològiques i l’evolució dels treballs ho permeten, es preveu que el gran gruix dels treballs es realitzin durant les pròximes tres setmanes segons el calendari que es mostra a continuació:

  • 18 i 19 de juliol al c. Dr. Fleming
  • 20 i 21 de juliol al c. Comptat d’Osona
  • 22 i 25 de juliol al c. Mare de Déu de la Salut
  • 25 i 26 de juliol al c. Lluís Vives
  • 27 i 28 de juliol al c. de Sant Segimon
  • Del 1 al 3 d’agost al c. de Perot Rocaguinarda
  • Del 16 d’agost a l’1 de setembre a la Ronda de Francesc Camprodon 

 

Els treballs previstos a la Ronda de Francesc Camprodon, amb inici previst al 16 d'agost i final previst el dia 1 de setembre, permetran consolidar el carril bici, redimensionant les amplades dels carrils de circulació, tant per a vehicles motoritzats com dels de bicicletes, i permetent establir mesures per millorar la seguretat viaria i la càrrega i descàrrega de mercaderies.

 

Afectacions al transport públic

 

Les actuacions d'enquitranament no tindran afectacions importants a les diferents línies de transport públic, però poden ocasionar el canvi temporal (durant algunes expedicions concretes) de les parades de “Sant Segimon”, de les línies L3 i L8 del bus urbà i de línies de transport interurbà, i l’eliminació de la parada “El Sucre”

 

Aquestes afectacions s'aniran informant i concretant a mesura que avancin les obres i s’anunciaran, tant a les mateixes parades com al mateix bus.