Afectacions a la mobilitat per la 20a Mostra d’Entitats de Vic

El dissabte 11 de maig la circulació en vehicle privat per la rambla del Passeig i per la rambla del Carme estarà tancada als vehicles motoritzats

Afectacions a la mobilitat per la 20a Mostra d’Entitats de Vic.

Entre les 4 de la tarda i ¾ de 9 del vespre, estarà prohibida la circulació de vehicles motoritzats a la rambla del Passeig i a la rambla del Carme, amb l'objectiu de poder pacificar aquesta zona de la ciutat i permetre una celebració de la Mostra d'Entitats d'enguany en condicions de seguretat i oferint més espai lliure per als vianants.

Aquesta prohibició de circulació estarà senyalitzada a l'inici del carrer Bisbe Torras i Bages, on s'indicarà que només poden accedir-hi els veïns del mateix carrer o aquells vehicles que vagin a l'aparcament del Passeig.

La restricció de circulació no afecta els busos urbans, que mantindran el seu recorregut i parades habituals per tal de permetre l'accés al centre de Vic de forma sostenible i accessible.

L'entrada a l'aparcament de la Plaça Major ubicada a la rambla Sant Domènech restarà tancada. L'accés a aquest aparcament es farà únicament pel carrer Jacint Verdaguer.

També es prohibirà l'aparcament a la rambla del Passeig i a la rambla del Carme de 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.

Només es permetrà estacionar els vehicles dels expositors de la Mostra d'Entitats de 4 a 5 de la tarda per a facilitar els muntatges.