Afectacions en la mobilitat per la inauguració de la biblioteca Pilarin Bayés

El dijous 6 i el divendres 7 d’octubre es produiran afectacions a la mobilitat en vehicle motoritzat al Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec

Esquema de les afectacions.
Esquema de les afectacions

 

Per a la preparació dels actes d’inauguració de la biblioteca Pilarin Bayés, així com per a celebrar aquests actes, els dies 6 i 7 d’octubre es produiran afectacions a la mobilitat en vehicle motoritzat al Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la Rambla de Sant Domènec.

 

Les afectacions a la mobilitat en vehicle privat seran:

 

  • Des de les 3 de la tarda fins a les 12 de la nit de dijous 6 d’octubre.

  • Des de les 9 del matí fins a les 11 de la nit del divendres 7 d’octubre

 

Durant aquests dos intervals de temps, es produirà una restricció de circulació total en el tram entre la carretera de La Guixa i el carrer de Lluís Vila d’Abadal, mentre que en el tram entre el c. de Pep Ventura i la Rambla Sant Domènech, només es permetrà la circulació de veïns i veïnes del carrer de Pep Ventura i els que s’hi accedeix a través d’aquest, així com els acompanyants dels alumnes de l’escola Centre en moments d’entrada i sortida de l’horari escolar.

 

L’aparcament de vehicles en aquest trams estarà prohibit des de les 3 de la tarda del dia 6 fins a les 11 de la nit del dia 7 d’octubre. També es prohibirà l’aparcament al carrer de Lluís Vila d’Abadal, atès que s’habilitarà com a carrer de doble sentit de circulació per tal que els veïns amb aparcaments privats amb entrada per aquest carrer puguin accedir i sortir dels seus garatges, accedint al carrer per la carretera de La Guixa.