Afectacions en la mobilitat en diversos punts propers al parc Jaume Balmes per la celebració del "Lactium"

A partir d’aquest dimecres 17 d’abril a les 7 del matí i fins dimarts vinent, 23 d’abril al migdia, la mobilitat en vehicle privat i en transport públic quedarà afectada.

Mapa de la zona on hi haurà les afectacions a la mobilitat.
Mapa de la zona on hi haurà les afectacions a la mobilitat

Durant aquests dies els vehicles no podran circular pel Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec. Només es permetrà el pas del veïnat d’aquests carrers en el tram comprès entre la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura.

Del 19 al 21 d’abril, l’aparcament al c. Pep Ventura només estarà permès als autoritzats.

Afectacions al transport col·lectiu

Durant la celebració del Lactium, la línia L6 del servei de bus urbà  “La Guixa – Tanatori” variarà el seu recorregut per la zona, quedant anul·lada la parada Pg. de la Generalitat – c. Andreu i es substituirà per la parada Martí Genís, ubicada al c. Narcís Verdaguer i Callís número 12.

En el cas de les línies interurbanes, les afectacions al llarg d’aquests dies seran les següents:

  • Línia e12 Vic – Barcelona: El diumenge 21 d’abril, la parada de “La Poncella” quedarà anul·lada i s’habilitarà una parada provisional en sentit Barcelona al Pont del Blanqueig (carril sentit sud), ubicada a 5 minuts a peu de la parada habitual.
  •  Línies 441, 406 i 710: Del 17 al 23 d’abril, la parada “Rambla St. Domènec” quedarà anul·lada. Les parades més properes son “Passeig de la Generalitat – Bisbe Strauch” o “Estació d’Autobusos”, ubicades a 7 i 9 minuts a peu respectivament des de la parada habitual.