Entre el 20 i el 24 d’abril hi haurà afectacions en la mobilitat en vehicle privat i en transport públic en diversos punts propers al parc Jaume Balmes

A partir d’aquest dijous 20 d’abril a les 7 del matí i fins dilluns vinent, 24 d’abril al migdia, la mobilitat en vehicle privat i en transport públic quedarà afectada en diversos punts propers al parc Jaume Balmes, on se celebrarà el Lactium, la mostra de formatges catalans.

Afectacions a la mobilitat.
Afectacions a la mobilitat

Durant aquests dies els vehicles no podran circular pel Passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec. Només es permetrà el pas del veïnat d’aquests carrers entre el tram comprès entre la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura.

 

Afectacions al transport col·lectiu

Durant la celebració del Lactium totes les línies del bus urbà funcionaran amb normalitat, atès que actualment, no n’hi ha cap que circuli pels carrers afectats.

En el cas de les línies interurbanes, les afectacions al llarg d’aquests dies seran les següents:

  • Línia e12 Vic – Barcelona

El diumenge 23 d’abril, la parada de “La Poncella” quedarà anul·lada i s’habilitarà una parada provisional en sentit Barcelona al Pont del Blanqueig (carril sentit sud), ubicada a 5 minuts a peu de la parada habitual.

 

  • Línies 441, 406 i 710

Del 20 al 24 d’abril, la parada “Rambla St. Domènec” quedarà anul·lada. Les parades més properes son “Passeig de la Generalitat – Bisbe Strauch” o “Estació d’Autobusos”, ubicades a 7 i 9 minuts apeu respectivament des de la parada habitual.