L’Ajuntament de Vic ofereix de manera gratuïta un servei d’horari especial d’autobusos amb motiu de les eleccions del 12M

Els serveis habilitats són les línies de bus urbà L1, L3 i L4 que oferiran horaris especials i de forma gratuïta.

Mapa de la ciutat de Vic amb el recorregut que faran les línies 1, 3 i 4 durant les eleccions del Parlament.
Mapa de la ciutat de Vic amb el recorregut que faran les línies 1, 3 i 4 durant les eleccions del Parlament

L’Ajuntament de Vic amplia el servei d’autobusos el diumenge 12 de maig amb  motiu de les eleccions del Parlament de Catalunya amb horaris especials i de manera totalment gratuïta. La línia 1 funcionarà a partir de 3/4 de 9 del matí i fins a les 8 i 10 del vespre; la línia 3 des d’1/4 de 10 del matí i fins a 2/4 i 10 de 9 del vespre; i la línia 4, de 9 i 5 del matí fins a 2/4 i 10 de vuit del vespre. Els horaris seran els següents:

Horaris L1 12M.png

Horaris L3 12M.png

Horaris L3 12M (2).png

El servei de les línies cobreix gran part de carrers i barris, i alhora efectua parades properes a diversos col·legis electorals. Aquestes línies permeten acostar als vigatans i vigatanes al col·legi electoral que tenen assignat segons la seva secció censal.

La línia 1 efectuarà parades a Serra-de-Senferm, C. Sant Jaume, Molí d’en Saborit i Plaça Santa Clara. Les parades que efectuarà el servei de la línia 3 seran a Institut Jaume Callís, Hospital General i Plaça Santa Clara. I la línia 4, les parades que efectuarà seran: Clínica de Vic, Plaça 11 de Setembre i Plaça de Santa Clara.

Podeu consultar el mapa amb el recorregut de cadascuna de les línies de bus urbà, i on es troben els diferents col·legis electorals aquí