Afectacions en la mobilitat al c. Misericòrdia per les obres del carrer Nou

A partir del dilluns 2 d’octubre no es podrà circular pel carrer Misericòrdia per l’inici d’una nova fase d’obres del c. Nou

Afectacions en la mobilitat al c. Misericòrdia per les obres del carrer Nou.

El dilluns 2 d’octubre començaran els treballs de la nova fase d’obres del carrer Nou, amb una previsió de durada de dos mesos. La cruïlla entre el c. Misericòrdia i c. Nou, fins ara no afectada i que permetia el pas de vehicles en direcció al c. Jaume I , doncs a partir de dilluns quedarà tallat i esperem que en 2 mesos es pugui tornar a obrir la circulació en aquesta cruïlla.

 

Concretament, el carrer Misericòrdia quedarà tallat a l’alçada de la Plaça dels Sants Màrtirs. Les obres de reurbanització del carrer Nou es troben en l’etapa d’enderroc dels paviments i seguirà amb la substitució del clavegueram central del carrer a semblança de les obres executades del segon tram del carrer.

 

Pel que fa al transport urbà, no hi ha afectacions previstes, ja que el tall no afecta a cap ruta de les línies d’autobús.

 

Per a qualsevol dubte amb les obres, us podeu adreçar presencialment a l’àrea de Territori ubicada a la Casa Masferrer (plaça de D. Miquel de Clariana, 5), trucar al 93 886 21 00 o escriure a mobilitat@vic.cat.

 mapa.png

Mapa amb les afectacions de mobilitat