El Pessic de Sant Miquel torna a l'aparador de forns i pastisseries de Vic
Es podrà comprar en diversos establiments repartits per tota la ciutat a partir del dimecres 2 de juliol
Per segon any consecutiu, diversos forns i pastisseries de la ciutat comptaran amb el Pessic de Sant Miquel en els seus aparadors. És una iniciativa que es va iniciar l’any passat des de l’Ajuntament de Vic, el col·lectiu de pastissers Taula Dolça i la Comparsa dels Geganters de Vic, en una proposta que mostra la passió pel Seguici de Sant Miquel i la identitat de la comarca a través d’unes postres.
Enguany, el Pessic de Sant Miquel es pot trobar al Forn Riera, la pastisseria Lladó, el Forn Sant Miquel, el Carme Pastisseria, el Bruguer i el Pastador de Vic.
Pessic de Sant Miquel
La base està formada per un brownie de xocolata amb nous, acompanyat al damunt amb una dacquoise – una recepta basada amb farina de fruit sec, elaborada amb farina de nous i també merenga, com el pa de pessic -, nous torrades al damunt i galeta de cacau. El resultat és un pastís tendre i humit en el seu interior, i no necessita refrigeració. Durant la seva elaboració, es va valorar que el pastís s’havia de poder mantenir sense la necessitat de refrigerar-se, perquè la voluntat és que sigui un pastís per la gent de Vic, però sobretot també, pels visitants que venen a la ciutat.