La Guàrdia Urbana de Vic celebra la festivitat del seu patró Sant Miquel Arcàngel

Aquest any la celebració s’ha limitat a l’ofici a l’església del Carme i no s’ha fet el tradicional lliurament de distincions

Ofici de Sant Miquel Arcàngel.
Ofici de Sant Miquel Arcàngel

Avui dimarts, 29 de setembre, la Guàrdia Urbana de Vic ha celebrat la diada en honor al seu patró, Sant Miquel Arcàngel. A un quart d’1 del migdia s’ha fet el tradicional ofici a l’església de la Mare de Déu del Carme, al qual ha assistit l’alcaldessa Anna Erra, la regidora de Convivència i Seguretat, Elisabet Franquesa, i l’inspector en cap de la Guàrdia Urbana, Antoni Jurjo, a més de diversos agents representants de diversos cossos de seguretat i ciutadania. L’assistència ha vingut determinada per l’estricte compliment de les mesures de seguretat decretades arran de la pandèmia, com és la distància entre persones, l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar.

 

A causa de l’actual crisi sanitària, i per evitar concentracions nombroses de persones en espais tancats, en els actes commemoratius del patró d’aquest any s’ha suprimit el lliurament d’insígnies i reconeixements als agents que es feia després de l’ofici a la comissaria de la Guàrdia Urbana.