La nova app Vicfires, un pas més per la digitalització de les Fires a Vic

L’aplicació digital gratuïta informa de totes les activitats i expositors a la Fira al Parc, l’aforament de l’espai i tramita les inscripcions gratuïtament

App Vicfires.
App Vicfires

 L’Ajuntament de Vic fa un pas més per reimpulsar la ciutat avançant en la digitalització de les fires i mercats amb la nova aplicació digital gratuïta: Vicfires.

L’aplicatiu, que es va posar en marxar la setmana passada coincidint amb el 32è Mercat de Música Viva de Vic i el primer cap de setmana de Fira al Parc, permet a l’usuari tenir de manera fàcil i accessible des del mòbil una gran quantitat d’informació sobre totes les fires que es faran en aquest cicle de fires de petit format al parc Jaume Balmes.

A l’app es pot consultar, en cada cas, el llistat d’expositors i la seva ubicació, i es pot enllaçar amb les pàgines web i xarxes socials de cada productor o comerciant, la qual cosa contribueix a una major difusió dels seus productes.

L’app Vicfires ofereix tota la informació del programa d’activitats paral·leles de cada fira temàtica, permet la inscripció telemàtica a un gran ventall d’activitats i, fins i tot, ofereix la possibilitat de seguir alguns dels actes més rellevants en streaming. A més, com que cada fira que es farà al parc Jaume Balmes fins al 25 d’octubre té l’aforament limitat, l’aplicació permet conèixer en temps real l’afluència de visitants que hi ha al recinte per garantir les mesures sanitàries.

El procés de digitalització de les Fires i Mercats de la ciutat és una de les accions ja prevista en el Pla d’Actuació Municipal per posicionar Vic en el món de les fires i que la pandèmia n’ha accelerat la implantació, tal com recorda Titi Roca, regidor de Fires i Mercats. La intenció és que d’una banda la informació arribi de forma telemàtica, accessible i permanentment actualitzada al màxim nombre de persones i, d’altra banda, contribuir a donar la màxima visibilitat i impuls als expositors i comerciants presents a les fires.

 

Programació de Fira al Parc

 

·         Moda al Parc: 26 i 27 de setembre

·         Artesania al Parc: 10 i 11 d’octubre

·         Slot al Parc: 18 d’octubre

·         Alimentació al Parc: 24 i 25 d’octubre