Nous ajuts de fins a 500 euros per les activitats esportives extraescolars d’entitats o centres educatius de Vic

Es podran sol·licitar fins al 30 de setembre de forma telemàtica amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i pal·liar la situació de vulnerabilitat

Nous ajuts de fins a 500 euros per les activitats esportives extraescolars d’entitats o centres educatius de Vic .

L’Ajuntament de Vic activa uns nous ajuts econòmics per subvencionar les activitats esportives extraescolars amb l’objectiu de potenciar els hàbits saludables i, al mateix temps, pal·liar la situació de vulnerabilitat, tal com expressa el regidor d’Esports Titi Roca.

 

Els ajuts econòmics per l’actual curs escolar es poden sol·licitar des d’avui i fins al 30 de setembre i ajudaran a cobrir les despeses d’aquelles activitats esportives d’infants i joves de 3 a 16 anys i que es fan fora d’horari lectiu. La subvenció podrà ser de fins a 500 euros per infant i activitat per aquelles activitats esportives realitzades en entitats esportives de Vic, i de fins a 200 euros per infant i activitat realitzades en centres educatius del municipi.

 

La quantitat de la subvenció final variarà en funció dels ingressos de cada unitat familiar tal com es pot consultar a la seu electrònica. Cal remarca que els ajuts no són compatibles amb altres ajuts, municipals o no, per la mateixa finalitat.

 

Per acollir-se a l’ajut cal complir els ítems que es poden consultar a la convocatòria.

 

En cas de sol·licitar ajuts per més  d’un infant o jove caldrà fer una sol·licitud per persona.

 

 On s’han de presentar les sol·licituds?

 

Les sol·licituds s’hauran de presentar  de forma telemàtica a través d’aquest enllaç fins al 30 de setembre.

 

Per a qualsevol dubte sobre els ajuts o la tramitació telemàtica es pot contactar amb els serveis socials de Vic a benestar@vic.cat o trucar al telèfon 93 885 25 52.

 

Reunió informativa

 

L’Ajuntament una sessió informativa  per explicar què són i com funcionen nous els ajuts per continuar treballant una administració més oberta i propera.

 

La reunió serà el dijous 16 de setembre a les 6 de la tarda a l'Auditori Marià Vila d'Abadal del Sucre i es podrà seguir de forma presencial o telemàtica sense inscripció prèvia. Qui opti per la sessió telemàtica caldrà que es connecti a la plataforma zoom amb l’usuari 873 7847 6451 i la contrasenya 851898.