S’obren les inscripcions per participar als tallers de memòria per a la gent gran de Vic

Per participar als tallers amb caràcter preventiu cal inscriure’s a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 17 de setembre

S’obren les inscripcions per participar als tallers de memòria per a la gent gran de Vic.

Les inscripcions per participar als tallers de memòria per a la gent gran ja estan obertes fins al 17 de setembre. Els tallers psicoeducatius tenen l’objectiu d’ajudar a mantenir la memòria amb exercicis pràctics basats en l’entrenament.

 

Els tallers s’adrecen a persones de més de 60 anys, sense deteriorament cognitiu, ja que són de caràcter preventiu i ajuden a mantenir i millorar la memòria, afavoreixen l’autonomia personal i les relacions interpersonals.

 

La regidora de Benestar i Família, Núria Homs,  posa en valor la tasca per a poder treballar les capacitats i les habilitats de cada persona per tal de potenciar-ne la seva autonomia.

 

Els tallers d’entrenament de memòria organitzats per l’Ajuntament de Vic tenen un cost de 20 euros i s’impartiran des del mes d’octubre fins al juny del 2022 als centres cívics i casals de la ciutat.

 


Inscripcions presencials amb pagament telemàtic

 

Les inscripcions s’han de fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de la plaça Major (C. Ciutat, 1) de 9 del matí a 2 del migdia. El pagament de 20 euros s’haurà de fer en el moment de la inscripció i només es podrà fer de forma telemàtica, pagant amb targeta.

 

Horaris

Els tallers s’impartiran als centres cívics i casals de la ciutat en horari de matí. En el moment de les inscripcions cada persona haurà d’escollir el centre i l’horari que li vagi millor.

 

  • Centre Cívic El Montseny: Els dilluns de 9 a dos quarts d’11 del matí.
  • Casal La Rambla: Els dilluns de dos quarts d’11 a 12 del migdia.
  • Centre Cívic Can Pau Raba: Dimarts de 9 a dos quarts d’11 del matí, i d’11 a dos quarts d’1 del migdia.
  • Centre Cívic La Guixa: Dimecres d’11 del matí a dos quarts d’1 del migdia.
  • Casal Mossèn Guiteras: Dijous de 9 a dos quarts d’11 del matí.
  • Centre Cívic Santa Anna: Divendres de dos quarts de 12 del matí a 1 del migdia.