2a edició de “Viu el Nadal al Remei”, el programa d’activitats per a infants, joves i famílies impulsat pel Consell de barri del Remei

Del 22 de desembre al 14 de gener es duran a terme diferents activitats al barri del Remei

2a edició de “Viu el Nadal al Remei”, el programa d’activitats per a infants, joves i famílies impulsat pel Consell de barri del Remei.

Des del Consell de barri del Remei s’ha impulsat per segon any el programa d’activitats de Nadal “Viu el Nadal al Remei”. Les activitats que formen part del programa s’han treballat i consensuat amb les diferents entitats, associacions i agents socials que formen part del Consell de barri i de les diferents comissions de treball que en sorgeixen.

El Consell de barri del Remei va sorgir del Pla Estratègic del Remei i és l’espai de participació ciutadana del barri del Remei. Hi participen diferents entitats, associacions i agents socials implicats en el barri per afavorir la proximitat i la convivència contribuint a la cohesió social i la millora de la qualitat de vida del barri.

 

Així, del 22 de desembre de 2023 al 14 de gener de 2024 es duran a terme diferents activitats lúdiques, artístiques i esportives per a totes les edats, així com espectacles familiars. Totes les activitats organitzades també formaran part del programa “Nadal amb propòsits”, i són gratuïtes, a excepció del torneig de futbol sala d’hivern “Viu el carrer!”, que té un preu simbòlic d’entre 1 euro per participant, i la reserva d’entrades per a espectacles i concerts de l’Espai ETC es pot realitzar a la pàgina web etc.vic.cat.

Les propostes es duran a terme majoritàriament en horari de tarda i en diferents espais del barri com El Pont, espai veïnal del Remei, el CCVIC Montseny, la pista poliesportiva del Montseny, la Biblioteca Pilarin Bayés, i també a diferents carrers i places del barri.

 

Alhora, amb la voluntat d’incentivar la participació dels adolescents del barri i del sud de la ciutat s’ha fet la proposta d’activitats “Tardes Joves de Nadal”, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre al CCVIC El Montseny i a El Pont, espai veïnal del Remei.

 

Us animem a consultar tota la programació a aquest enllaç i a participar-hi activament.

 

Aquest programa d’activitats s’ha dissenyat conjuntament amb diferents agents socials del barri del Remei com són el Consell de barri del Remei, l’Associació de Veïns i Veïnes del Remei, la Biblioteca Pilarin Bayés i diferents àrees i recursos de l’Ajuntament de Vic.