LES FRANQUESES DEL VALLÈS CELEBRA EL 6è MES DE LA DIVERSITAT AMB LA PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL SOMNIS TRENCATS

Dins del marc del 6è Mes de la Diversitat, la població de les Franqueses del Vallès ofereix un programa d’activitats que inclou la projecció del documental “Somnis Trencats” realitzat des de la Unitat de Cooperació de Vic. El mes de la diversitat de les Franqueses del Vallès, que ja compta amb la sisena edició, és una [...]

Dins del marc del 6è Mes de la Diversitat, la població de les Franqueses del Vallès ofereix un programa d’activitats que inclou la projecció del documental “Somnis Trencats” realitzat des de la Unitat de Cooperació de Vic.
El mes de la diversitat de les Franqueses del Vallès, que ja compta amb la sisena edició, és una proposta engegada per l’Àrea de Polítiques Socials, dins la línea de treball de sensibilització del Programa de Diversitat i Convivència de les Franqueses 2013.
El passat 5 de novembre es va donar el tret de sortida d’aquesta 6a edició del Mes de la Diversitat amb la inauguració de l’exposició “Àfrica Decideix”, ubicada al Centre Cultural de Bellavista de les Franqueses.
El dijous 21 a les 19:00 a la sala d’actes del Centre Cultural Bellavista , la Unitat de Cooperació de Vic presentarà el documental “Somnis Trencats” amb un posterior debat sobre immigració i desenvolupament, a càrrec de l’Associació Nodema Kafo de les Franqueses.
La gran festa de la diversitat serà el dissabte 30 a la plaça Major de Bellavista, amb activitats familiars durant tot el matí, diversos espectacles culturals i infantils i tallers d’arreu del món. El fi de festa serà un pica pica tradicional senegambià.
La projecció de “Somnis Trencats” a les Franqueses forma part del pla de sensibilització 2013 del Consell Local de Cooperació de Vic i que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Programa del 6è Mes de la Diversitat a Les Franqueses del Vallès