CARME VINYOLES I PAU LANAO CONVIDATS DE LUXE A LA PRESENTACIÓ DE SOMNIS TRENCATS A LA BISBAL D’EMPORDÀ.

Aquest divendres 18 d’octubre, la Bisbal d’Empordà va acollir la presentació del documental realitzat a Vic sobre la immigració clandestina: “Somnis Trencats” . La projecció de la Bisbal forma part de la gira de sensibilització que s’està fent des la Unitat de Cooperació de Vic, per donar a conèixer aquest documental i la situació de [...]

Aquest divendres 18 d’octubre, la Bisbal d’Empordà va acollir la presentació del documental realitzat a Vic sobre la immigració clandestina: “Somnis Trencats” . La projecció de la Bisbal forma part de la gira de sensibilització que s’està fent des la Unitat de Cooperació de Vic, per donar a conèixer aquest documental i la situació de les persones que es troben en situació irregular a Catalunya.
L’acte de presentació va tenir lloc al Mundial de la Bisbal d’Empordà a les 21:00h en un acte organitzat per l’associació Projecte Xevi, i que va comptar amb la presència de Pau Lanao i Carme Vinyoles , periodistes del Punt Avui, que després del documental varen obrir un debat molt interessant entre el públic assistent.
Precisament, Carme Vinyoles i Pau Lanao són els autors d’un ampli reportatge sobre el documental “Somnis Trencats” publicat en l’apartat de Catalunya Vol Viure en Dignitat del Punt Avui, el passat 14 d’octubre de 2013. Amb la  seva llarga trajectòria de treball en temes d’immigració i igualtat, i amb la seva visió tan humana davant les injustícies socials,  Pau Lanao i Carme Vinyoles varen honorar amb la seva presència i aportacions la projecció que es va realitzar a la Bisbal.

Article Catalunya Vol Viure en Dignitat: Somnis Trencats 1

Article Catalunya Vol Viure en Dignitat: Somnis Trencats 2