TRENQUEM FRONTERES – CURSOS TALLERS 2013

L’Ajuntament de Vic programa diversos cursos i tallers en el marc del projecte de cohesió social “Trencant Fronteres: Implicació de les dones nouvingudes a la comunitat d’acollida”. Bricolatge, taller d’imaginació compartida de l’Armari col•lectiu, taller de teatre social, patronatge, horticultura, alfabetització digital, i caminades interesants per espais naturals de Vic, són les propostes que el programa [...]

L’Ajuntament de Vic programa diversos cursos i tallers en el marc del projecte de cohesió social “Trencant Fronteres: Implicació de les dones nouvingudes a la comunitat d’acollida”.
Bricolatge, taller d’imaginació compartida de l’Armari col•lectiu, taller de teatre social, patronatge, horticultura, alfabetització digital, i caminades interesants per espais naturals de Vic, són les propostes que el programa ofereix. Les places són limitades i cal fer arribar les inscripcions abans del 19 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i a qualsevol dels Centres Cívics de la ciutat.

El projecte Trencant Fronteres finançat en un 75% per l’Obra Social la Caixa té com a objectiu fomentar la participació social i el sentiment de pertinença al barri i a la ciutat de les dones nouvingudes, per a què esdevinguin agents d’integració i canvi social per a l’impuls de la convivència ciutadana.

El projecte inclou dues fases: la primera es va iniciar cap al mes de gener, en aquesta fase ha tractat de facilitar un espai de trobada anomenat “Parlem”, que es desenvolupen en diversos espais i barris de Vic. L’objectiu del “Parlem” és que aquestes dones puguin trobar-se, conèixer-se, parlar i millorar la comunicació en català. En la segona fase, el projecte s’obre a tota la ciutadania a través de tallers i cursos amb la finalitat d’aconseguir la interrelació de totes les persones que viuen a Vic.     Programa de Cursos i Tallers 2013