TEIXIT URBÀ PER LA NO VIOLÈNCIA

Ahir dijous 25 d’octubre es va realitzar la primera sessió d’un taller per aprendre a fer ganxet al Centre Civic del Montseny. Aquest taller, inspirat en un nou corrent anomenat “teixit urbà”, està enmarcat dins dels Actes del Dia Internacional de la No-Violència vers les Dones i preten ensenyar unes nocions bàsiques de ganxet i  reunir [...]

Ahir dijous 25 d’octubre es va realitzar la primera sessió d’un taller per aprendre a fer ganxet al Centre Civic del Montseny.

Aquest taller, inspirat en un nou corrent anomenat “teixit urbà”, està enmarcat dins dels Actes del Dia Internacional de la No-Violència vers les Dones i preten ensenyar unes nocions bàsiques de ganxet i  reunir  dones  de la ciutat de diverses procedències però també   de diversos àmbits socials i generacionals amb ganes de passar una estona agradable.

El taller,  organitzat per VicDones conjuntament amb la Unitat de Cooperació de Vic i la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic  constarà de 5 sessions, que es realitzaran en diversos espais de la ciutat: al Centre Cívic Montseny (dijous 25 d’octubre i dijous 15 de novembre), al Centre Cívic Can Pau Raba (dijous 8 de novembre i dijous 22 de novembre) i una sessió conjunta al Palau Bojons (dijous 29 de novembre). Tots els tallers es fan de 15:00 a 16:30h.

En la primera sessió ja hi han participat gairebé una vintena de dones, i també algún home, que amb l’excusa d’aprendre a fer ganxet varen poder conèixer i relacionar-se amb altres dones que compartien la mateixa afició.

Tothom qui vulgui apuntar-s’hi encara hi és a temps, amb una prèvia inscripció  de dos euros que seràn retornats si s’assiteix a un mínim de tres sessions. Per fer les inscripcions us podeu dirigir a vicdones-siadosona@vic.cat o trucar al telèfon  93 702 72 84. I si voleu més informació entrar a la pàgina de Facebook del VicDones www.facebook.com/vicdones.vicdones.