L’OFICINA MUNICIPAL D’ACOLLIDA MOSTRA L’EXPOSICIÓ “ALIMENTEM LA COOPERACIÓ” FINS AL SETEMBRE.

Durant aquest estiu i fins el mes de setembre “Alimentem la Cooperació” estarà exposada al vestíbul de la segona planta de les oficines del Sucre, entre l’Oficina d’Acollida i el Vic Dones. Aquesta exposició, inaugurada el 2011, ja ha estat exposada a diversos espais de la ciutat i continua essent molt ben rebuda a tot [...]

Durant aquest estiu i fins el mes de setembre “Alimentem la Cooperació” estarà exposada al vestíbul de la segona planta de les oficines del Sucre, entre l’Oficina d’Acollida i el Vic Dones. Aquesta exposició, inaugurada el 2011, ja ha estat exposada a diversos espais de la ciutat i continua essent molt ben rebuda a tot arreu, ja que mostra una nova realitat de pobresa que no només es dóna als països del sud sinó que també està arribant a casa nostra.
L’exposició fa un recorregut sobre la situació de crisi actual que ha evidenciat de manera considerable l’augment de la pobres als països del sud, però també al nostre país, on s’ha vist reflexat sobretot en l’augment de la taxa d’atur. A part, l’exposició també recull informació sobre els conceptes de seguretat alimentària, alimentació saludable i equil-librada i sobre la tasca que estan fent des del Banc d’Aliments de Vic, projecte conjunt entre Càritas, Creu Roja i Ajuntament de Vic que té com objectiu pal-liar les mancances de moltes famílies de Vic que no tenen les necessitats alimentàries cobertes.
Aquesta exposició forma part de la campanya EN TENS GANES, COL-LABORA-HI !,impulsada per totes les entitats que formen el Consell de Cooperació de Vic en el marc del pla de Sensibilització d’aquesta ciutat.