TRES COLORS EN JOC

Aquest any la Festa Major Jove de Vic estrena Tres colors en Joc, un torneig esportiu que pretén cohesionar joves de la ciutat de Vic, provinents de diverses nacionalitats amb l’objectiu de defensar els tres colors de la festa major, associats a les tres colles de la ciutat : els vermells, els verds i els [...]

Aquest any la Festa Major Jove de Vic estrena Tres colors en Joc, un torneig esportiu que pretén cohesionar joves de la ciutat de Vic, provinents de diverses nacionalitats amb l’objectiu de defensar els tres colors de la festa major, associats a les tres colles de la ciutat : els vermells, els verds i els negres.
El torneig que consta de mini partits de bàsquet, futbol i voleibol es disputa els dies 28 i 29 de juny a les pistes de d’institut Jaume Callís de Vic de 18.00 a 20.00 de la tarda.

Iniciatives d’aquest tipus són molt benvingudes a l’hora de fomentar que els joves de diferents procedències es barregin i es cohesionin amb un objectiu comú: fer esport i participar a la festa major de la ciutat. En aquesta ocasió participants catalans, ghanesos, marroquins senegalesos, colombians, equatorians, i guineans, s’han unit per jugar i defensar els tres colors de la festa major de Vic.

El torneig que ha estat iniciativa conjunta de Omnium Cultural, la Unitat de Cooperació de Vic i el Pla de Desenvolupament Comunitari del Remei de Vic, ha estat organitzat conjuntament amb diverses entitats representants de les diferents comunitats residents a Vic.