S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ “ALIMENTEM LA COOPERACIÓ A VIC”.

Dimarts 10 de maig es va inaugurar a l’Edifici de la Torre dels Frares de la Universitat de Vic, l’exposició “Alimentem la Cooperació a Vic – Inseguretat Alimentària en temps de Crisis”, emmarcada dins de la campanya  “En Tens Ganes, Col-labora-hi”.   L’Exposició s’inaugurava  coincidint amb l’inici de la campanya,  i va comptar amb la presència de [...]

Dimarts 10 de maig es va inaugurar a l’Edifici de la Torre dels Frares de la Universitat de Vic, l’exposició “Alimentem la Cooperació a Vic – Inseguretat Alimentària en temps de Crisis”, emmarcada dins de la campanya  “En Tens Ganes, Col-labora-hi”.

 

L’Exposició s’inaugurava  coincidint amb l’inici de la campanya,  i va comptar amb la presència de Josep Terradelles, secretari general de la UVic, Gràcia Ferrer, regidora de cooperació de l’Ajuntament de Vic, i membres de la Creu Roja,  que varen aprofitar per parlar de la importància d’aquesta campanya de recollida de diners per a  aliments que s’ha impulsat des de totes les entitats del Consell de Cooperació de Vic.

L’exposició fa un recorregut sobre la situació de crisi actual que ha evidenciat de manera considerable l’augment de la pobres als països del sud, però també a casa nostra, on s’ha vist reflexat  sobretot en l’augment de la taxa d’atur. A part, l’exposició també recull informació sobre els conceptes de seguretat alimentària, alimentació saludable i equil-librada i sobre la tasca que estan fent des del Banc d’Aliments de Vic, projecte conjunt entre Càritas, Creu Roja i Ajuntament de Vic que té com objectiu   pal-liar les mancances de moltes famílies de Vic que no tenen les necessitats alimentàries cobertes.

L’exposició es podrà veure  l’edifici de la Torre dels Frares de la Universitat de Vic fins el dia 10 de juny de 2011. Després l’exposició  farà un circuit per diversos espais de la ciutat de Vic.