“COOPERACIÓ EN LÍNEA”, UN NOU BUTLLETÍ INFORMATIU

Cooperació en línea, és el títol del nou butlletí electrònic que ha estrenat aquest mes de juliol la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Vic. Un butlletí informatiu que  s’enviarà periòdicament  per correu electrònic a totes les entitats, institucions i persones  vinculades al món de la  cooperació al desenvolupament, la sensibilització i el codesenvolupament, així com també a totes [...]

Cooperació en línea, és el títol del nou butlletí electrònic que ha estrenat aquest mes de juliol la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Vic.

Un butlletí informatiu que  s’enviarà periòdicament  per correu electrònic a totes les entitats, institucions i persones  vinculades al món de la  cooperació al desenvolupament, la sensibilització i el codesenvolupament, així com també a totes aquelles persones que ho desitgin i ho sol-licitin. Amb aquest butlletí es pretèn informar puntualment de la tasca que es porta a terme des de la unitat de cooperació i poder així oferir una comunicació més directe amb totes aquelles persones relacionades o interessades en aquest món.

Tothom qui estigui interessat a rebre el butlletí per correu electrònic el pot sol-licitar a:  moramf@vic.cat

Tenint en compte el moment de crisi econòmica i social que vivim, és molt important poder informar i explicar bé el què es fa en l’àmbit de la cooperació així com també mostrar la realitat d’altres països i poder ajudar a qüestionar-se el què passa a fora  i a casa nostre per tal d’arribar a entendre la globalitat i complexitat del món. Per tant, a través d’aquest butlletí s’intentarà mostrar i apropar a tothom a problemàtiques que tot i que ens semblen llunyanes, ens són molt més properes del què puguem imaginar.

Butlletí  “Cooperació en línea” nº1. (juliol 2013)