EL RECTOR DE LA UNIVERSITAT DE ZIGUINCHOR AL SENEGAL DE VISITA A LA CIUTAT DE VIC

Vic va rebre aquest dilluns la visita del rector de la Universitat de Ziguinchor, al Senegal, en el marc del projecte de cooperació educativa que la Universitat de Vic-UCC i l'Ajuntament de Vic porten a terme amb el Senegal.

EL RECTOR DE LA UNIVERSITAT DE ZIGUINCHOR AL SENEGAL DE VISITA A LA CIUTAT DE VIC.

Aquest dilluns l'alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, donava la benvinguda a l'Ajuntament de Vic, el Sr. Mamadou Badji, rector de la Universitat Assane Seck de Ziguinchor que venia acompanyat pel Sr. Eugène Taveres, professor i responsable de la cooperació i les relacions internacionals d'aquesta Universitat al Senegal.

El motiu d'aquesta visita institucional era poder enfortir els vincles de cooperació educativa que ja fa molt de temps que hi ha entre Vic i Ziguinchor, capital de la Casamance, al sud del Senegal, en un projecte conjunt amb l'Ajuntament de Vic i la UVic-UCC. L'alcaldessa ja havia visitat la Universitat senegalesa l'any 2017 en el seu viatge institucional per conèixer de primera mà els projectes que l'Ajuntament porta a terme al Senegal.

Després de la benvinguda a la ciutat per part de l'alcaldessa, la delegació del rectorat de la UAS de Ziguinchor va ser rebut a la Casa Convalescència on varen tenir una trobada amb el rector de la UVic-UCC, el Sr. Josep Eladi Baños, i el vicerector de relacions internacionals, el Sr. Josep Bau.

Després va començar una visita més tècnica a les diferents facultats de la Universitat amb trobades amb els interlocutors dels diferents projectes com ara l'equip responsable de la mobilitat internacional al Senegal.

Aquesta visita haurà servit no només per consolidar els vincles entre les dues universitats sinó també per establir noves línies de treball que s'implantaran ben aviat en el marc del projecte de cooperació educativa que va iniciar l'Ajuntament de Vic al Senegal.

Després de Vic, la delegació de Ziguinchor continuava la seva visita  amb diferents universitats a Barcelona i Itàlia.