Banesto i els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca arriben a un acord

Estrella, membre de la PAH, va agrair la mediació de l’Ajuntament de Vic i de Joan Ballana en especial per la resolució del cas

L’afectat, Gerard Estrella; l’alcalde de Vic; i el regidor de Convivència i Seguretat..
L’afectat, Gerard Estrella; l’alcalde de Vic; i el regidor de Convivència i Seguretat.

Ahir a la tarda es va signar l’acord d’entesa entre l’entitat financera Banesto i els afectats membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) mitjançant el qual s’arriba a la solució del cas que ha propiciat les reivindicacions socials. L’afectat, Gerard Estrella va mostrar la seva satisfacció de l’acord i va agraïr públicament la feina de l’Ajuntament de Vic, i en concret del regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana.

 

Recordem que les mobilitzacions es van iniciar el passat dia 7 de març i al llarg d’aquest temps han ocupat part de la vorera de davant de l’entitat financera. Des de l’Ajuntament de Vic, i en concret des de la regidoria de Convivència i Seguretat, s’han propiciat les negociacions amb les parts implicades que han resolt el cas amb un acord favorable per tots els implicats.

 

El regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana, va destacar la feina de la PAH i la col•laboració dels veïns i comerciants de la ciutat, a banda, va anunciat que pròximament a Vic es posarà en marxa el servei d’intermediació hipotecària, que ajudarà a resoldre casos de desnonaments.

 

Per la seva banda, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal va destacar que la ciutat de Vic torna a ser model a seguir en termes de convivència i pau social, a la vegada que va elevar la tasca que fan des del servei de mediació del consistori.