La regidoria endaga una campanya de denúncies 'in situ' als establiments comercials

La regidoria de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Vic, a través de la Guàrdia Urbana, posa en funcionament una innovadora campanya de denúncies ‘in situ’ als establiments comercials de la ciutat, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra.

Crisantem.
Crisantem

De cara a evitar o dissuadir possibles furts i robatoris als establiments comercials, la regidoria endega una campanya dedicada a que els comerciants de la ciutat puguin posar denúncies de furts sense moure’s de la botiga. Això significa la posada en marxa de les denúncies ‘in situ’ tan per part dels agents de la Guàrdia Urbana, com dels Mossos d’Esquadra.

 

La campanya, que és una nova acció de la regidoria en la prevenció i apropament dels serveis de seguretat a la ciutadania, es promociona mitjançant dos cartells que es veuran a tots els establiments de la ciutat i que, a més, pretenen fer l’efecte dissuasori necessàri per tal que no es cometin furts i robatoris. El primer cartell es col·locarà a la porta d’entrada de les botigues i el segon a una de les partes de dins l’establiment. A cada cartell s’hi llegeix la frase: ‘Tots els furts i robatoris detectats en aquest  establiment seran denunciats’.

 

Aquesta campanya ha estat acollida per totes les associacions de comerciants de Vic.