II Campionat de Catalunya de Tir Policial 'Ciutat de Vic'

El pròxim dia 23 de setembre de 2013 se celebra el II Campionat de Catalunya de Tir Policial 'Ciutat de Vic' coincidint amb les festes del patró de la Guàrdia Urbana, Sant Miquel Arcàngel.

Cartell del II Campionat de Catalunya de Tir Policial.
Cartell del II Campionat de Catalunya de Tir Policial

El pròxim dilluns, dia 23 de setembre, el Club de Tir Esportiu d'Osona acollirà el II Campionat de Catalunya de Tir Policial. L'any passat va acollir més de 80 participants de diversos cossos policials de Catalunya, enguany els organitzadors esperen igualar i fins i tot, superar les inscripcions.

A dia d'avui saben que les principals policies locals de Catalunya ja s'hi han inscrit (Barcelona, Lleida, Tarragona) i també algunes policies locals del País Valencià i alguna d'estatal. Es preveu que el campionat durarà unes 9 hores ininterrompudes. Al vespre es procedirà a l'entrega de premis.

 

El Campionat disposa de nou premis per equips; nou premis individuals; i tres premis femenins individuals. Els tres primers premis també rebran el premi 'Ciutat de Vic' i el premi Roncato, un dels patrocinadors del Campionat.

 

Enguany també participarà al campionat l'agent de la Guàrdia Urbana de Vic, Joan Borrallo, que recentment s'ha proclamat campió mundial de tir policial en rebre tres medalles d'or als Mundials de Policies i Bombers celebrats a Belfast. Borrallo competirà al costat dels companys que també el van acompanyar a Belfast i amb els quals comparteix una medalla d'or per equips.