La Guàrdia Urbana de Vic s'adhereix a la campanya dels escuts solidaris

La Guàrdia Urbana de Vic s'ha adherit a la campanya "Escuts Solidaris", amb l'objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil ajudant en la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa.

La Guàrdia Urbana de Vic s'adhereix a la campanya dels escuts solidaris.

 

La proposta consisteix en la venda d´escuts brodats d'aparença similars als oficials de la Guàrdia Urbana amb un fons negre i uns ribets en color groc (que identifica la lluita contra el càncer) i l’etiqueta #pelsvalents.

 

A més, porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-la a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa per sobre. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

 

El preu de cada escut solidari és de 4 euros i es podran adquirir en una parada habilitada durant el Mercat del Ram  i a les dependències de la Guàrdia Urbana (C/Era d’en Sellés, 10).

Es poden realitzar reserves aqui

 

El recapte dels diners s'ingressaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia.

 

Després de 3 mesos ja s'han adherit a la campanya 57 cossos policials, i  a data d’avui la previsió de recaptació supera ja els 100.000 €

 

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Fet amb el valor de tots i per a tots.

#pelsvalents