La Guàrdia Urbana rep el distintiu de qualitat SICTED

Antoni Jurjo, Inspector en cap de la Guàrdia Urbana, recull el distintiu SICTED per la qualitat del servei de Guàrdia Urbana.

L'Inspector Jurjo amb el distintiu SICTED fins el 2014..
L'Inspector Jurjo amb el distintiu SICTED fins el 2014.

La setmana passada la Guàrdia Urbana de Vic va assistir a l'acte d’entrega de distintius SICTED de l’any 2012 (Sistema Integral de Qualitat turística Espanyola en Destinacions). En aquest acte es va lliurar la distinció a 32 empreses, que han renovat aquesta distinció fins el 2014. L'objectiu del SICTED és buscar l’excel·lència i la qualitat del servei o producte.

 

L'Inspector de la Guàrdia Urbana de Vic, Antoni Jurjo, acompanyat del sergent, Gregorio Carrillo, va ser l'encarregat de rebre el distintiu.

El Sistema de Qualitat Turística en Destinació és un projecte coordinat per l'Insituto de Turismo de España (TURESPAÑA) i des del 2005 impulsat a la província de Barcelona per la Diputació i la Cambra de Comerç. L'objectiu que pretén aconseguir és assolir un nivell de qualitat homogeni dins de la destinació. L'impulsor i gestor del sistema a Vic és la regidoria de Turisme de l'Ajuntament.

Per aconseguir la distinció les empreses han de complir uns determinats compromisos per cada cicle: complir amb el Manual de Bones Pràctiques del seu sector, assistir a les formacions programades, i realitzar el pla de millora de la seva empresa/entitat i col·laborar en el grup de millora de la destinació. Al final de cada cicle s'ha de passar una avaluació que determina si l'empresa/entitat pot passar al cicle següent.