www.convivenciaiseguretat.cat és la nova web de la regidoria

Aquest matí s'ha presentat la nova web de la regidoria, www.convivenciaiseguretat.cat. Incorpora una novetat important en la línia d'acostar la regidoria a la ciutadania, una aplicació desenvolupada per Click & Come, que permet demanar hora amb el regidor online.

Joan Ballana; Albert Soldevila; i Roser Montané..
Joan Ballana; Albert Soldevila; i Roser Montané.

El regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana, acompanyat d'Albert Soldevila, soci de l'empresa situada al VIT, Click & Come, ha presentat la nova web de la regidoria de Convivència i Seguretat: www.convivenciaiseguretat.cat.

La web presenta una novetat que va en la línia iniciada pel regidor Joan Ballana d'acostar l'administració a la ciutadania, una aplicació que permet als internautes demanar una visita amb ell en pocs passos.

Aquesta aplicació, que ha estat desenvolupada per Click & Come, una empresa de software situada a l'espai VIT de la ciutat, permetrà incorporar els altres serveis de la regidoria, per tal que també es pugui demanar hora als altres coordinadors. Tanmateix, aquest pas no es preveu fins més endavant.

 

La web s'estructura entorn de 5 pestanyes al menú principal: Presentació, Guàrdia Urbana, Servei de Mediació, Agents Cívics i Consell.


A la Presentació l'usuari hi trobarà informació relacionada amb el model de Convivència i Seguretat i els eixos de funcionament de la carta de serveis de la regidoria.

 

A Guàrdia Urbana s'hi publica tota la informació relativa als serveis i tasques que desenvolupa el cos de la policia municipal i incorpora la possibilitat de fer denúncies online amb l'aplicatiu de la Generalitat de Catalunya. Aquest servei no s'havia ofert mai fins ara i també s'hi pot accedir des d'un banner situat a la home.

 

Tant al Servei de Mediació com al menú d'Agents Cívics, els internautes podran consultar quins són els serveis que ofereixen a la ciutadania i quines novetats incorporen: Oficina d'Intermediació Hipotecària, en el primer cas; i Projecte Explica't, en el segon. A banda, incorporen formularis per comunicar-se amb cada servei de forma directa.

 

A la pestanya del Consell de Convivència i Seguretat s'hi pot trobar el reglament del Consell, així com les ordres del dia i les actes dels Consells celebrats.

 

Destacar que a la home de la pàgina web hi ha situat un calendari, on es publiquen totes les incidències de circulació i talls de carrer, entre altres; l'aplicatiu de Twitter, on es mostren les últimes piulades realitzades per @gurbanavic; i l'accés a la galeria de fotos, on s'hi pengen totes les imatges d'accions i actes realitzats per qualsevol dels serveis de la regidoria.