TEMPS GUANYAT _ EXPOSCIÓ ANNA APARICIO CATALÀ

"Temps guanyat és el nom d'una col·lecció de dibuixos de l'Anna Aparicio Català, creats en un d'aquests moments de llibertat." Ignasi Blanch

Activitat externa
Targetó exposició.
Targetó exposició

TEMPS GUANYAT

EXPOSCIÓ D'ORIGINALS DE L'ANNA APARICIO CATALÀ

INAUGURACIÓ: DIVENDRES 8/3, 18:30HS

A L'ATELIER DE LA LLIBRERIA

L'EXPOSICIÓ ES PODRÀ VISITAR FINS AL 31/5/24

TEMPS GUANYAT

A vegades el temps es perd i altres es guanya. Entenc la idea de guanyar temps quan la sensació de plenitud embolcalla una acció que produeix un sentiment molt íntim de felicitat.

Temps guanyat és el nom d'una col·lecció de dibuixos de l'Anna Aparicio Català, creats en un d'aquests moments de llibertat.

Dones valentes, altres amb dubtes, tímides, enamorades, intel·ligents, amoroses, distretes... Amb diferents simbologies, totes conformen un univers privat que l'Anna representa sempre a les seves llibretes d'apunts i en els seus projectes més personals.

Ara tenim el goig de poder gaudir-les en aquesta exposició, envoltades de llibres il·lustrats, justament el dia de la Dona i també coincidint amb el seu aniversari. Ens fem grans i, poc a poc, guanyem temps viscut, experiència i llibertat de pensament. L'Anna, aquests dies guanya temps i també ens guanya a tots."

Ignasi Blanch

  • 08 de març 2024

  • On? Carrer de la Fusina 17, Vic, 08500
  • Quan? 08/03/2024 a 18:00 fins a 30/05/2024 a 16:00
  • Què? Exposicions
  • Organitzador LLIBRERIA EL PETIT TRESOR