CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘CUINA CREATIVA DE PRIMAVERA

Activitat inclosa en la programació de primavera 2023 dels CCVIC

CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘CUINA CREATIVA DE PRIMAVERA.

Aquest dissabte ha tingut lloc un monogràfic portat a terme per Myrto Kalle i Mengem Osona. Sota el títol ‘Cuina creativa de primavera. Receptes de temporada amb un toc grec’, la Myrto va elaborar receptes versàtils, fàcils i delicioses amb productes que podem trobar a la botiga de Mengem Osona, tots ells ecològics, de proximitat i de temporada. Aliments directes de la pagesia i elaborats artesanalment. La Myrto, que és d’origen grec, va explicar que a Grècia s’acostuma a cuinar amb productes de temporada i que els aliments són molt propers, és per aquest motiu que li agrada la idea de consumir productes pròxims i directes del productor.

Les receptes que va elaborar són:

  • Tzatziki 
  • Kolokythopita – pastís de carbassó 
  • Dolmadakia amb bledes 
  • Melmelada de maduixa sense sucre 

Us deixem un recull d’imatges de les receptes elaborades.

Contingut relacionat