Vic Comerç presenta el Tapatrònic

És el primer mercat gastronòmic que organitza l’entitat. Es farà el dijous 21 de juliol al vespre i convocarà 13 restaurants i 3 bars a la Plaça Major de Vic. Entre els principals al·licients, l’oferta dels restaurants del Tapajous concentrada en un mateix espai i la música electrònica en directe d’acompanyament.

Vic Comerç presenta el Tapatrònic.

Ahir al migdia és va presentar el primer Mercat Tapatrònic. Per aquesta presentació hem comptat amb la presència de Toni Brachs, President de Vic Comerç, Bet Piella, Regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Cultura de l'Ajuntament de Vic i d'Àlex Andres Lopez, cuiner i propietari del Vic Food Gastrobar.

El Tapatrònic reunirà 13 restaurants adherits a l’entitat que presentaran la seva oferta variada de tapes. També hi haurà un espai amb dos bars per cervesa, vi i cava i un Mojito Bar.

Per poder gaudir de les tapes, es vendrà un tiquet únic de 4 tapes i 2 begudes a 14 euros i els Mojitos aniran a part a un preu de 5 euros. Els tiquets es podran comprar anticipadament a les oficines de Vic Comerç o bé directament a la carpa de ticketing que hi haurà instal·lada durant el Tapatrònic.

L’inici de l’event és previst que començi a les 19 hores i finalitzi a la 1 de la matinada.