Busqueu treballadors/es?

Si sou una empresa i necessiteu incorporar nous treballadors/es, a Vic Ocupació disposem d’una borsa de treball amb molts perfils professionals.

Des de Vic Ocupació, col·laborem amb les empreses que necessiten cobrir llocs de treball.

Com ho fem?

En primer lloc, i de manera conjunta amb l'empresa, es fa una anàlisi i un assessorament a l'hora de definir els llocs de treball. Aquest assessorament és a la carta, és a dir, ens adaptem a les necessitats de l'empresa.

Seguidament, es fa la gestió d'ofertes de feina i la preselecció de les persones candidates més adients, enviant els currículums que s'han seleccionat a les empreses. A partir d'aquí, és l'empresa la que fa la tria la persona candidata més adient a les seves necessitats. Si l'empresa ho considera pertinent, des de Vic Ocupació es dona suport en la realització de processos de selecció.

Des de 2014, també es dona informació i suport en la gestió de subvencions per a la contractació que anualment l'Ajuntament convoca. 

Per últim, també s'ofereixen persones candidates a les empreses que estiguin interessades a acollir persones en pràctiques.

Per tal de conèixer quin tipus de professional esteu buscant i proporcionar-vos les persones candidates més adequades, necessitem una descripció del perfil professional. Podeu contactar-nos  i/o fer arribar el següent formulari a través de les diferents vies;