Campionat Espanya Universitari Orientacio

El CEU d'Orientació és un esdeveniment esportiu que reunirà els/les millors orientadors/es universitaris.

Activitat externa
Campionat Espanya Orientació.
Campionat Espanya Orientació

El Campionat d'Espanya Universitari d'Orientació 2024 és un esdeveniment esportiu que reunirà els/les millors orientadors/es de les universitats espanyoles, organitzat pel Servei d’Esports de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC). Aquest campionat oferirà diferents modalitats que desafiaran i posaran a prova les habilitats dels participants. Aquest serà el primer cop que la Universitat de Vic organitza un campionat universitari estatal.

La data de celebració serà del 17 al 19 de maig de 2024, i les proves se situaran als municipis de Vic i Gurb (dos municipis colindants).

El campionat es compondrà de quatre proves: sprint, mitjana distància, llarga distància i trail-O. La prova de sprint es realitzarà a la Plaça Major de Vic i el seu magnífic casc antic, mentre que les proves de mitjana i llarga distància tindran lloc en l'entorn rural del municipi de Gurb. La prova trail-O es durà a terme a les instal·lacions de la Universitat de Vic i els seus voltants.

El Consejo Superior de Deportes (CSD) serà el patrocinador principal de la competició, i comptarem amb la col·laboració del Comitè Español de Deporte Universitario (CEDU), la Federación Española de Orientación (FEDO), la Federació Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC), l'Ajuntament de Vic, l'Ajuntament de Gurb i la Unió Excursionista de Vic.

S’espera la representació de més de 70 universitats, públiques i privades, i que superem els/les 100 participants.

  • 17 de maig 2024

  • On? Vic i Gurb
  • Quan? 17/05/2024 a 09:30 fins a 19/05/2024 a 14:00
  • Què? Esports
  • Organitzador Servei d'esports de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
  • Preu 0