Prop de 1.500 participants a la Cursa Nocturna ‘Els 7 Portals de Vic’

La cursa va comptar amb quatre categories: infantil, adaptada, júnior i absoluta

Prop de 1.500 participants a la Cursa Nocturna ‘Els 7 Portals de Vic’.

La 8a edició de la Cursa Nocturna Els 7 Portals de Vic va reunir prop de 1.500 participants. Els esportistes van poder recórrer el centre històric de la ciutat passant pels portals de Malloles, d’en Teixidor, de Queralt, el Portalet, de Santa Eulàlia, Manlleu i de Gurb. La cursa per  a la categoria infantil va començar a les 21.30 h, a les 21.55 h l’adaptada i a les 22.00 h la cursa per a categories júnior i absoluta.

                                                            

El regidor d’activitat física i esports, Eduard Comerma, va mostrar la seva gratitud a “totes les botigues, entitats i persones que ens ajuden i faciliten l’organització de la prova i el seu desenvolupament”. A més, va posar en valor el recorregut “perquè és molt bonic poder córrer pel centre de Vic”.

Resultats de la 8a edició de la cursa

                              
El vencedor en la prova absoluta masculina va ser Genís Ferràndez, seguit d’Arnau Montiel i Aleix Fabregas. En categoria femenina, la primera plaça va ser per Encarna Nuñez, Sílvia Roca i Laia Barea. En categoria adaptada masculina, Bernat Pou va creuar la línia d’arribada per davant de Guillem Font i Lamine Kande. En categoria femenina, la guanyadora va ser Ariadna Sunyer, i van acompanyar-la al podi Gemma Hidalgo i Victoria Remedios. En la categoria júnior masculí, el guanyador va ser Roger Marrodán, seguit de Pau Calveras i Pol Tornés. En categoria femenina, Bruna Miralpeix es va imposar a Emma Martín i Clàudia Rovira.

La Cursa ‘Els 7 Portals’ està organitzada per l’Ajuntament de Vic,  el Club Atlètic Vic, el Club Natació Vic ETB i la Unió Excursionista Vic.