Dia Mundial de la migració dels peixos

Activitat al riu Gurri a Vic per conèixer els peixos d’aigua dolça. S’explicarà perquè fan migracions la fauna en general i els peixos específicament. Es farà una demostració de pesca científica per descobrir els peixos de riu, en quin estat es troben i les accions que es proposen fer per ajudar-los en el marc del projecte “Riberes de Vic”. Àrea a estudiar: Riu Gurri a l'Anella Verda de Vic al punt situat entre el pont del carrer Prat d'en Galliners i la font de Sant Pere.

  • Dia Mundial de la migració dels peixos
  • 2024-05-25T10:00:00+02:00
  • 2024-05-25T13:00:00+02:00
  • Activitat al riu Gurri a Vic per conèixer els peixos d’aigua dolça. S’explicarà perquè fan migracions la fauna en general i els peixos específicament. Es farà una demostració de pesca científica per descobrir els peixos de riu, en quin estat es troben i les accions que es proposen fer per ajudar-los en el marc del projecte “Riberes de Vic”. Àrea a estudiar: Riu Gurri a l'Anella Verda de Vic al punt situat entre el pont del carrer Prat d'en Galliners i la font de Sant Pere.
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/territori/medi-ambient/agenda/dia-mundial-de-la-migracio-dels-peixos-sortides-naturalistes-a-osona-2024>>.


Dissabte 25 de maig

Hora: 10h
Punt de trobada: Riu Gurri a l'Anella Verda de Vic al punt situat entre el pont del carrer Prat d'en Galliners i la font de Sant Pere, Vic.

Guiatge: Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis-UVic-UCC

Indicacions

Si veniu amb cotxe, cal aparcar-lo a la zona de l'Institut La Plana o bé al Carrer Prat d'en Galliners. Cal accedir al recorregut de l'Anella Verda de Vic des del Carrer Prat d'en Galliners en direcció sud o bé es pot accedir al recorregut de l'anella Verda de Vic des de l'Institut la Plana i caminar en direcció nord. L'activitat es situarà al punt mig d'aquestes dues entrades a l'Anella Verda.


Activitat inclosa en les sortides naturalistes a Osona 2024
Podeu consultar tot el programa de les sortides per descobrir els sistemes naturals d’Osona del 2024.