Comencen les xerrades informatives sobre el sistema de recollida porta a porta que s’implantarà a Sentfores – La Guixa, Sant Llàtzer i Quatre Estacions

Es faran cinc xerrades informatives adreçades al veïnat afectat sobre com serà el nou model de recollida de residus.

Cartell per les xerrades informatives que es faran als barris on s'implementarà el porta a porta.
Cartell per les xerrades informatives que es faran als barris on s'implementarà el porta a porta

Aquest divendres 26 d’abril i fins al 3 de maig es duran a terme les xerrades informatives als barris on s’implementarà el sistema de recollida porta a porta. En aquestes sessions, s’explicarà el funcionament del nou sistema i quins són els passos que el veïnat haurà de seguir. Es farà una explicació tècnica a càrrec del Consell Comarcal d’Osona, ens que gestionarà el servei, i també es comptarà amb la participació de la regidora de Medi Ambient, Ester Coma.

 

Pel que fa al veïnat de Sant Llàtzer i Quatre Estacions, es faran tres xerrades al Centre Cívic de Can Pau Raba: divendres 26 d’abril a les 7 de la tarda, dimarts 30 d’abril i dijous 2 de maig, ambdues últimes sessions a 2/4 de 7 de la tarda. Les dues sessions adreçades al veïnat de Sentfores – La Guixa seran al Centre Cívic La Guixa: dilluns 29 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda i divendres 3 de maig a les 7 de la tarda.

 

Aquest sistema serà una realitat a partir del 22 de maig i permetrà incrementar de manera molt efectiva la qualitat i la quantitat de residus recollits selectivament. La ciutat de Vic és una ciutat compromesa amb la situació d’emergència climàtica que vivim actualment i és per això que, des de fa temps, està treballant en el desenvolupament de programes i accions en diferents àmbits.