Nou taller de compostatge casolà gratuït

El taller s'impartirà el proper 3 de juny, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic La Guixa

El taller es farà el proper 3 de juny.
El taller es farà el proper 3 de juny

L’Ajuntament de Vic organitza un nou taller de compostatge casolà per fomentar la prevenció de residus i per continuar avançant cap a una ciutat amb residu zero.

El taller serà gratuït i tindrà lloc dilluns 3 de juny, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic La Guixa. Durant el taller s'explicarà què és el compostatge, com s’ha de fer i es resoldran dubtes sobre aquesta pràctica. Tothom qui hi participi rebrà un compostador gratuït i un sac de poda per començar a compostar les restes orgàniques que es generen a la cuina, a l’hort o al jardí de casa.

Tothom qui vulgui inscriure’s al taller ha de fer-ho a través del formulari següent, trucar al 93 886 21 00 o escriure a mediambient@vic.cat. S’acompanyarà en tot el procés per resoldre qualsevol dubte i, al cap d’un mes d’haver iniciat el compostatge, es rebrà una visita per comprovar el bon funcionament del compostador i resoldre dubtes.

Es recorda a la ciutadania que la realització de compostatge casolà permet obtenir una bonificació del 20% de la taxa de recollida d’escombraries.