Caterina Almirall es farà càrrec de la direcció artística d'ACVic - Centre d'Arts Contemporànies de Vic

La guanyadora ha estat escollida mitjançant un concurs públic que es va iniciar el passat mes de maig

ACVic.
ACVic

La direcció artística d'ACVic - Centre d’arts contemporànies de Vic (que és un Centre territorial d'arts visuals del Sistema Públic d'Equipaments d'Arts Visuals de Catalunya (SPEAV) s’ha adjudicat a l’oferta presentada per Caterina Almirall que va obtenir una major puntuació i que passarà a assumir el càrrec a partir del proper mes de setembre. La licitació té una validesa de dos anys, prorrogable fins a dos anys més.

 

Després del tràmit iniciat amb el concurs públic, la proposta d’adjudicació va tenir lloc el passat dia 20 de juny a les dependències de la Casa Masferrer. Les actes de la mesa de contractació poden ser consultades a la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament, (portal de transparència). La convocatòria d'aquest concurs també preveu l'adjudicació del servei de gestió i el servei educatiu de l'ACVic que tindrà lloc durant les pròximes setmanes.

 

Caterina Almirall

Barcelona, 1986. Doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb la tesi “Experimentar l'Extitució: Relats de vida professional de sis comissàries independents a Barcelona” i Màster en Arts Visuals i Educació, és curadora independent i professora. Entre els darrers comissariats d’exposicions cal destacar: “Esdevenir immortal i després morir” a La Capella, el 2020; “La nit del cos” a la galeria Bombon, 2019; “El 85% de la matèria”, que va ser finalista als premis ACCA el 2018, i el cicle anual d'exposicions Terrassa Comissariat “Mesurar amb precisió els cims llegendaris!” el 2017/18. Ha estat curadora del Programa Ephemeral a SWAB Barcelona entre 2018 i 2021 Actualment prepara "L'arbre del que encara no", projecte guanyador de la convocatòria Comissart de la Fundació La Caixa per a finals de 2023. Escriu habitualment per a artistes i articles de crítica i investigació; i ha estat membre de la Comissió de Programes d'Hangar entre 2020 i 2022, així com de jurats de premis com el Casablanques, el Centre d'Art Maristany o L'Escocesa.