'El Temple de la Pell' és l'última visita guiada dels diumenges d'aquesta temporada a Vic

La visita s’ofereix tots els diumenges de maig a dos quarts de 12 del migdia i cal reservar plaça a l’Oficina de Turisme de Vic

Visita “El temple de la pell”.
Visita “El temple de la pell”

Aquest maig marca la fi de la temporada de visites guiades temàtiques dels diumenges a Vic, organitzades per l’Ajuntament de la ciutat. En aquesta darrera ocasió, la proposta seleccionada és "El Temple de la Pell: una nova perspectiva sobre el Museu de l'Art de la Pell". Les visites, conduïdes per l’Associació Vic Informadors, ofereixen una oportunitat única per aprofundir en la rica tradició pellaire de Vic i conèixer el Museu de l’Art de la Pell.


Les visites es realitzaran tots els diumenges de maig (5, 12, 19 i 26) a les dos quarts de 12 del migdia, amb sortida des de l'Oficina de Turisme. El cost de la visita és de 5 euros per persona, amb entrada gratuïta per a menors de 12 anys. Per garantir la teva plaça, cal fer reserva anticipada trucant al 93 886 20 91 o visitant l’Oficina de Turisme.

 

Vic, ciutat de comerç i mercats

 

L'Ajuntament de Vic també oferirà visites guiades gratuïtes per ressaltar la diversitat del teixit comercial de la ciutat, incloent-hi comerços emblemàtics, artesania i mercats setmanals, dins del cicle "Vic, ciutat de comerç i mercats". Amb quatre circuits específics, les visites estan programades pels dissabtes dels mesos de maig i juny, a les 11 del matí. Les reserves es poden fer a l’Oficina de Turisme. o trucant al 93 886 20 91.