Lectura del manifest institucional amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones

Han llegit el manifest les regidores del consistori municipal.

Lectura del manifest institucional.
Lectura del manifest institucional

 

L'Ajuntament de Vic ha commemorat el Dia Internacional de la Dona amb la lectura del manifest “8M: Avancem cap a una normalitat feminista”. La lectura ha anat a càrrec de les regidores del consistori.

 

La regidoria d’Igualtat, Núria Vergés, ha començat remarcant que els drets de les dones encara no estan plenament garantits, ha fet un incís per visualitzar les dones trans* i ha remarcat que des de l’Ajuntament se seguirà treballant de manera transversal per desplegar polítiques feministes de la mà dels companys regidors, que també subscriuen el manifest que s’ha llegit avui.

 

Vergés ha acabat la lectura del manifest dient que la transformació feminista ja ha començat i que és imparable, perquè els feminismes són el moviment sociopolític més potent i transversal que hi ha actualment a escala global. “El ple garantiment dels drets humans de les dones no pot esperar més”.

 

L’alcaldessa Anna Erra recorda que Vic està compromès amb l’equitat de gènere com a dret humà fonamental, “des del consistori treballem per posar fi a la discriminació de les dones i incloure la perspectiva de gènere en totes les polítiques”.