Prop de 1400 persones participen a la Cursa Nocturna ‘Els 7 Portals’ de Vic

Setena edició de la cursa popular i familiar amb record de participació

Prop de 1400 persones participen a la Cursa Nocturna ‘Els 7 Portals’ de Vic.

La Cursa Nocturna dels 7 Portals de Vic ha superat els 1400 inscripcions en la seva setena edició. Els esportistes van recórrer el centre històric de la ciutat passant pels portals de Malloles, d’en Teixidor, de Queralt, el Portalet, de Santa Eulàlia, de Manlleu i de Gurb.

 

El regidor d’Esports, Eduard Comerma, va remarcar l’èxit d’assistència en una cursa popular oberta a tots els públics, un dels esdeveniments que de l’inici de la Festa Major de la ciutat de Vic. Comerma va agrair a tothom qui va fer possible aquesta nova edició de la cursa, als participants per ajudar a consolidar una cursa popular i familiar que fomenta la pràctica esportiva i saludable i als espectadors de la cursa que van estar donant suport durant tot el recorregut.

 

Resultats de la 7a edició de la cursa

Les tres primeres places en categoria masculina van ser per Gerard Bou, Victor da Costa i Ramon Linares i en categoria femenina es va imposar Encarna Nuñez, seguida de Laia Andreu i de Maria Rocafiguera. Pel que fa a la categoria adaptada, el guanyador va ser Roger Malavé, seguit de Albert Vilardell i Anaelle Morinet. En categoria juvenil els més ràpids en categoria masculina van ser Roger Font, Ferran Pujol i Roger Marrodán, mentre que en noies van ser Emma Garcia, Júlia Martín i Èlia Val.

 

Per cinquè any es va disputar la categoria infantil en solitari, que enguany també ha sigut l’edició amb més participants.

 

La Cursa Nocturna dels 7 Portals s’organitza des de l’Ajuntament de Vic conjuntament amb Hyundai Senco Motor, el Club Natació Vic-ETB, el Club Atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic. Un any més han col·laborat les botigues d’esport Base: Esports Estel, Fanatik i Intersport Everest Horitzó, així com Aigües Vic, que va cedir les fonts d’aigua ubicades a la plaça Major.