S’obre el període d’inscripcions pels casals d’estiu municipals 2024

Totes aquelles famílies que tinguin un fill entre els 3 i els 16 anys podran formalitzar la inscripció entre el 20 de maig i el 7 de juny

Cartell dels casals d’estiu municipals 2024.
Cartell dels casals d’estiu municipals 2024

Aquest dilluns, 20 de maig, s’obre el període d’inscripcions pels casals d’estiu 2024. Les famílies que vulguin inscriure els seus fills tenen temps fins al divendres 7 de juny. Les inscripcions es poden fer a través de www.vic.cat/serveis/educació o des de l’OAC, on s’atendrà presencialment si s’ha demanat hora.

Els casals d’estiu municipals de Vic 2024 estan destinats a nens i nenes des d'I3 fins a 6è de primària, mentre que el Cívicus està pensat per a joves de 1r a 4t d'ESO. Aquest any, els casals es faran a les escoles La Sínia, Guillem de Mont-rodon, l'Estel i Vicjove.

La proposta d’activitats que s’ofereix aquest any es basa en el món artístic. És a partir d’aquesta temàtica que es pretén conèixer diferents propostes artístiques i a través d’elles promoure valors de convivència, participació i socialització. La gran varietat d’activitats durant el període d’estiu combinarà lleure, multiesports, tecnologies, cultura i formació sempre tenint en compte els objectius de sostenibilitat. Aquestes activitats permetran conèixer diferents espais i entitats de la ciutat, així com també prendre consciència de l’entorn.

La proposta dels casals d’estiu és una iniciativa conjunta i transversal entre les regidories de Joves, Esports, Ciutadania, Educació, Medi Ambient i Cooperació.

Podeu consultar el tríptic informatiu dels casals d’estiu 2024 en aquest enllaç.