Torna la cursa popular nocturna d’Els 7 Portals a Vic

La cursa tindrà lloc a la Plaça Major el proper dimecres 3 de juliol de 2024, oferint una jornada esportiva i festiva per a totes les edats

El regidor d’activitat física i esports, Eduard Comerma, amb els presidents de les altres entitats que hi participen.
El regidor d’activitat física i esports, Eduard Comerma, amb els presidents de les altres entitats que hi participen

La ciutat de Vic es prepara per acollir una de les activitats més esperades de la Festa Major: la Cursa Nocturna ‘Els 7 Portals’. Aquest esdeveniment popular tindrà lloc a la Plaça Major el proper dimecres 3 de juliol de 2024, oferint una jornada esportiva i festiva per a totes les edats. La cursa començarà a les 21.30 h per a la categoria infantil (els menors de 12 anys han d’anar acompanyats) i a les 22.00 h per a les categories júnior, adaptada i absoluta. La Cursa ‘Els 7 Portals’ està organitzada per l’Ajuntament de Vic,  el Club Atlètic Vic, el Club Natació Vic ETB i la Unió Excursionista Vic.

 

El regidor d’activitat física i esports, Eduard Comerma, ha expressat l’orgull que representa per la ciutat “que les entitats de Vic participin de forma conjunta en l’organització d’una prova que s’està convertint en un referent a la comarca”. A més, ha comentat que “la gent ja ens demanava si la fèiem. Volem que els participants gaudeixin de la cursa i la ciutat”.

 

 

 

Una cursa per a diferents categories


Les categories de la cursa són: infantil, per a nascuts a partir del 2010; júnior, per a nascuts els anys 2008 i 2009; absoluta, per a nascuts abans de l’any 2008; i adaptada. El recorregut per a la categoria infantil consisteix en una volta pel casc antic, mentre que la categoria adaptada permet escollir entre una o dues voltes al recorregut, adaptant els trams. Per a les categories júnior i absoluta, s’han de fer dues voltes: la primera volta incorpora el tram del carrer del Doctor Junyent, avinguda dels Països Catalans i carrer de Sant Pere, i la segona volta pel casc antic.

 

Període d’inscripcions

 

El període d’inscripcions s’obrirà el dimecres 12 de juny. Les inscripcions són gratuïtes fins al 27 de juny i es poden fer online o per telèfon al 938 833 030 (de 8.00 h a 14.00 h). A partir del 27 de juny, només es podran fer inscripcions online amb un cost de 5 €.

El període d’inscripcions estarà obert online fins el 2 de juliol de 2024. El mateix dia de la cursa es podran fer inscripcions de 19.00 h a 21.00 h, sempre que no s’hagi assolit el topall de 1000 inscripcions a la cursa general i 400 inscripcions a la cursa infantil.


Els participants rebran un correu electrònic amb la informació sobre on recollir el dorsal a les següents botigues: Base Esports Estel (rambla del Carme, 7), Intersport Everest Horitzó (carrer Verdaguer, 9 i carrer Sagrada Família, 1) i Fanatik (carrer Costa d’en Paratge, 16).