Vic obrirà més hores el cementiri per Tot Sants

El cementiri obrirà ininterrompudament de 9 del matí a 6 de la tarda del 25 d’octubre fins al 2 de novembre

Vic obrirà més hores el cementiri per Tot Sants.

L’Ajuntament obre més hores el cementiri municipal amb motiu de la diada de Tots Sants. Així,  del 24 d’octubre al 2 de novembre, el cementiri es podrà visitar des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda de forma ininterrompuda.

Per Tots Sants, música en directe al cementiri

 

Per quart any consecutiu s’oferirà música en directe al cementiri per Tots Sants. Enguany les peces musicals seran interpretades per la nova Associació Moments Musicals, formada per exalumnes de l’Escola de Música Municipal i Conservatori (EMVic), que s’ha creat amb l’objectiu de promoure músics joves i locals perquè la música pot aportar valors positius en la vida de les persones.

 

Tothom que visiti el cementiri per Tots Sants podrà gaudir de peces musicals interpretades en diferents punts del cementiri des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

 

Servei d’autobusos

L’Ajuntament amplia el servei d’autobusos el dimecres 1 de novembre per tal que la ciutadania pugui arribar al cementiri amb transport públic. Les línies 1, vermella, i la línia 2, blava, que cobreixen tant l’interior com l’exterior de la ciutat per tal de poder arribar a tot el perímetre de Vic, en horari de matí i de tarda.

Anunci_TotsSants23_CORRECTE.png